Om oss

Vårt liv 1:12

Vi är ett par vars stora hobby är miniatyrer i skala 1:12. Vi har många olika projekt tillsammans. Anders är den som står för träarbete, el, metall, möbler och Titti jobbar med broderi, färg, rumsdesign, klädsel av möbler. Vi ställer även ut på mässor.

Vårt Ekeborg

Vårt egna dockskåp som vi bygger, Ekeborgs Herrgård,  är ett projekt som sträcker sig över många år och vill du följa detta så rekommenderar vi dig att titta på bloggen.

https://tittisekeborg.blogspot.com/

Våra workshops

Under årens lopp har vi byggt upp en verksamhet med workshops. Det är roligt att göra saker tillsammans och vi har kurser i egen regi eller med inbjudna kursledare.  I våra workshops ingår alltid allt material, fika med hembakt och lunch. Det finns både helgkurser och endagarskurser. Workshops anordnas även på andra orter och då kan avvikelser gällande lunch förekomma. När vi är på Ekeborg så ser vi till att inkvartering till självkostnad ordnas om så önskas på Ringsjö Wärdshus. Alla våra kurser hittar du under workshops som uppdateras efterhand.

Läs mer.

Våra mässor

Vi deltar på mässor i den mån vi kan och hinner att producera till. Under mässor kan du se var vi kommer att delta. Även tips på mässor runt om i vår värld som är väl värda ett besök. Vi hoppas du kommer och hälsar på oss vid något tillfälle då vi är med.

Läs mer.

Vår shop

I vår shop hittar du mycket av vår egna produktion samt från några andra miniatyrister som verkar här i Sverige. Det finns en fantastisk skaparglädje hos miniatyrister hemma vid köksbordet. Saknar du något eller skulle vilja få gjort något i en annan färgskala så skicka ett mail med din fråga.

Ta kontaktFråga oss gärna via e-post

mini@frollsmini.se